Jobopslag

2020-07-07

Vi søger engagerede instruktører til vores børne bredde-idrætshold

Vores 2 velbesøgte børnehold mangler hver instruktører.

Familiemix:
De træner mandage fra kl 17-18 i vores lokale skoles idrætsal. Holdet henvender sig til børn i 2-3 årsalderen, hvor bl.a også mor, far, søskende og bedsteforældre deltager. Salen har en del redskaber, der kan benyttes til at bygge baner/lege samt et musikanlæg. Du får lov til at sætte dit præg på de aktiviteter, der laves i træningen. Du har masser af hjælp fra engagerede forældre mm.

Hoptimisterne:
De træner mandage fra kl 16,30 - 17,30 i Sengeløse idrætshal. Holdet henvender sig til børn i alderen 3-5(6) år. Hallen har en hel del forskellige redskaber, der kan danne rammen om et utal af baner. Der findes allerede en mappe med forslag til opstillinger, der er også et musikanlæg til rådighed. Men selvfølgelig får du muligheden for at lade din kreativitet få frit løb i forhold til hvad træningen skal indeholde. På holdet vil der også være tilknyttet en god håndfuld aktive/energiske mini hjælpepiger, som kan hjælpe dig gennem træningen.

For begge holds vedkommende vil der, fra bestyrelsens side, være en fast kontaktperson tilknyttet dig og holdet, hvor du kan søge al den råd og vejledning, som du har brug for og ønsker gennem hele sæsonen. Begge hold afslutter med en hyggelig/sjov opvisning til vores traditionstro årlige lokale afslutning.

Krav: Du skal have lyst og gåpåmod til at aktivere børn på en sjov og legende måde i gymnastikkens tegn.

Løn: Efter aftale

Kursus: Efter aftale og behov

Hold opstart den 24/8-20

Instruktørmøde den 13/8-20 kl 17:30-19:30, hvor du/I vil møde og budt velkommen af hele bestyrelsen og den øvrige instruktør stab.

Vi glæder os til at høre fra dig/jer og håber du/I vil være med til at give vores skønne og aktive Sengeløse børn en sjov ugentlig time i gymnastikken. 

Kontakt: Tina Hjortsø Mobil: 26 84 36 16