Juniorpiger TeamGym

2021-08-06

Konkurrencehold for piger mellem 13 og 17 år
Årgang 2003-2006

På Juniorpigerne træner vi fast tre gange om ugen, men der påregnes løbende ekstratræninger i weekenderne. På holdet skal vi springe bane- og trampolinspring, samt lave den flotteste rytmeserie. I løbet af sæsonen deltager holdet i en række opvisninger og holdkonkurrencer. Vi ser gerne at du har gået til gymnastik før, men er du ny i gymnastikverdenen, så vil de første to uger fungere som en prøveperiode, hvor vi sammen vurderer din kunnen. Men allervigtigst er dit engagement.
Kom glad og vær med! Vi er ambitiøse, vi træner hårdt, men vigtigst af alt så har vi det bedste sammenhold samt de sjoveste og mest lærerige timer sammen. Vi glæder os rigtig meget og håber du vil give den gas sammen med os!

Mandag og onsdag har vi springtræning i Springcenteret, mens vi træner rytme om torsdagen på Sengeløse Skole. 


Instruktører:
Sofie V. Kristensen, tlf. 24 46 26 89 
Stine V. Kristensen

Tidspunkt:                                 Mandage kl. 18:30 - 20:00           Onsdage kl. 17.30 - 19.30               Torsdage kl. 18:30 - 19:30

Samt enkelte weekendtræninger           (nærmere info når vi er i gang)

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene og Sengeløse skole

Pris: Kr. 3600,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning.

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.