Juniorpiger TeamGym

2022-11-29

Konkurrencehold for piger mellem 14 og 17 år.

Årgang 2006 - 2009

På Juniorpigerne træner vi fast tre gange om ugen, men der må påregnes løbende ekstratræninger i løbet af sæsonen.

Mandag og onsdag har vi springtræning i Springcenter Nærheden, mens vi træner rytme om torsdagen på Sengeløse Skole.

Teamgym Sengeløse Juniorpiger deltager til Gladsaxe Julecup i efteråret, GymDanmarks Teamgym konkurrencer i foråret samt Sengeløse Opvisning.

Vi ser gerne, at du har gået til gymnastik før, men er du ny i gymnastikverdenen, så vil de første to uger fungere som en prøveperiode, hvor vi sammen vurderer din kunnen. Men allervigtigst er dit engagement. På holdet skal vi springe bane- og trampolinspring, samt lave den flotteste rytmeserie.

Kom glad og vær med! Vi er ambitiøse, vi træner hårdt, men vigtigst af alt så har vi det bedste sammenhold samt de sjoveste og mest lærerige timer sammen. Vi glæder os rigtig meget og håber du vil give den gas sammen med os!

OBS. Hvis du er 18 år (årgang 2005) og godt kunne tænke dig at gå på holdet - så lad os se, om vi kan finde en løsning ved at skrive til os på: teamgym.sengeloese@gmail.com

Opstart Mandag 22/8-22 kl. 18.30 - 20 i Springcenter Nærheden


Instruktører:
Sofie V. Kristensen, tlf. 24 46 26 89 
Stine V. Kristensen

Tidspunkt:                                 Mandage kl. 18:30 - 20:00           Onsdage kl. 17.30 - 19.30               Torsdage kl. 18:30 - 19:30

Samt løbende weekendtræninger         (nærmere info når vi er i gang)

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene og Sengeløse skole

Pris: Kr. 3600,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning.

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.