Kroket i lille gruppe

2021-08-06

Krocket er kendt som et havespil for børn og voksne og synonym med dansk hygge, men krocket som sportsgren er dog meget mere end det. Det er en seriøst, men sjov sportsgren. Man spiller i to-mandshold, og spillet foregår udendørs på en græsbane på 20 x 30 meter. Det er et meget socialt spil, - man hygger sig og får en masse frisk luft, mens man spiller. Det kræver ikke en god fysik, men drejer sig om at tænke sig om. Det er et taktisk spil med masser af sjov, strategi og spænding. Alle kan spille krocket - uanset alder, køn og fysik.
Det tager lidt tid at lære reglerne helt til bunds, men det skal man ikke lade sig afskrække af. Din instruktør samt de andre på holdet skal nok tage dig i hånden og langsomt lære dig reglerne, mens I spiller.
Når du spiller krocket, får du trænet hele kroppen på en skånsom og hyggelig måde. Du holder hjernen frisk og få masser af frisk luft og godt fællesskab.
Det kræver intet udstyr at komme i gang. Vi stiller alt til rådighed :-)
Opstart torsdag den 02.09.21, men tilmelding kan ske løbende gennem sæsonen. Du har mulighed for flere gratis prøvetræninger. Så kom og prøv det af, og så finder vi ud af betalingen, hvis det er noget for dig.
Kontaktperson: Tina Hjortsø, tlf. 26843616 eller mail: Tina.agnethe@gmail.com

Træner: Miriam Hansen

Træningstid: Torsdage kl. 13:15 - 16:00
Sted: Hallen, Spangåvej 9-11, Sengeløse, 2630 Taastrup
Pris: Kr. 200,-