Kroket med "mentor"

2022-08-13

Krocket er kendt som et havespil for børn og voksne og synonym med dansk hygge, men krocket som sportsgren er dog meget mere end det. Det er en seriøst, men sjov sportsgren. Man spiller i to-mandshold, og spillet foregår udendørs på en græsbane på 20 x 30 meter. Det er et meget socialt spil, - man hygger sig og får en masse frisk luft, mens man spiller. Det kræver ikke en god fysik, men drejer sig om at tænke sig om. Det er et taktisk spil med masser af sjov, strategi og spænding. Alle kan spille krocket - uanset alder, køn og fysik.
Det tager lidt tid at lære reglerne helt til bunds, men det skal man ikke lade sig afskrække af. Din instruktør samt de andre på holdet skal nok tage dig i hånden og langsomt lære dig reglerne, mens I spiller.
Når du spiller krocket, får du trænet hele kroppen på en skånsom og hyggelig måde. Du holder hjernen frisk og få masser af frisk luft og godt fællesskab.
Det kræver intet udstyr at komme i gang. Vi stiller alt til rådighed :-)

Vi er et stort hold, men du vil blive guidet af en "mentor", som vil fortælle dig om reglerne og vise dig det hele.

Mange på holdet spiller seriøs krocket, men vi har det alle rigtigt hyggeligt og rart, mens vi spiller :-) Der er plads til ALLE på dette hold!

Kan man ikke overskue så mange timer, så er man blot med så længe man orker.

Kom og vær med til nogle hyggelige timer!

Vi afslutter hver træning med fælles hygge med kaffe og nogle gange en bid kage :-)

Opstart for vintersæson torsdag den 01.09.22, men du kan tilmelde dig løbende gennem hele året.

Du har mulighed for flere gratis prøvegange. Så kom og prøv det af, og så finder vi ud af betalingen, hvis det er noget for dig. Kontaktperson: Tina Hjortsø, tlf. 26843616 eller mail: Tina.agnethe@gmail.com

Træner: Miriam Hansen

Træningstid: Torsdage kl. 13:15 - 16:00
Sted: Hallen, Spangåvej 9-11, Sengeløse, 2630 Taastrup
Pris: Kr. 200,-