Micropiger TeamGym

2019-08-04

Konkurrencehold for piger mellem 8 og 10 år
Årgang 2010-2012

Micropigerne er et TeamGym konkurrencehold, for dig der både gerne vil springe og lave rytmiskgymnastik. Vi træner hver mandag og torsdag i Springcenter Nærheden, men der vil i løbet af sæsonen være en række ekstratræninger i weekenderne, hvor det forventes, at alle deltager. Til træningerne skal vi lære at lave flotte vejrmøller, araber, flik, saltoer, rytmeserier og meget mere! Ved juletid deltager holdet i den første holdkonkurrence. På dette hold skal du være fyldt 8 år, og vi ser meget gerne at du har kendskab til gymnastik. Men det vigtigste er, at du og dine forældre er indstillet på, at det er et konkurrencehold, hvorfor der stilles krav til fremmøde og hjemmetræning. Til gengæld garanterer vi en sjov, hyggelig og ikke mindst en lærerig sæson.


Instruktører:
Karina Torning, tlf. 28 29 61 15
Avneet Kaur Kalsi, tlf. 50 34 65 78
Hjælpere: Magnus, Cornelia og Rebecca

Tidspunkt:
Mandage 17:00 - 18:30 i Sengeløse gymnastiksal og
Torsdage kl. 16:30 - 18.30 Springcenter Nærheden
samt ekstratræninger (nærmere info ved sæsonstart)

Sted: Sengeløse gymnastiksal og
Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 2500,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning.

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.