Micropiger TeamGym

2020-06-21

Konkurrencehold for piger mellem 8 og 10 år
Årgang 2010-2012

Micropigerne er et TeamGym konkurrencehold, for dig der både gerne vil springe og lave rytmiskgymnastik. Vi træner hver mandag og onsdag, men der vil i løbet af sæsonen være en række ekstratræninger i weekenderne, hvor det forventes, at alle deltager. Til træningerne skal vi lære at lave flotte møller, araber-flik, saltoer, rytmeserier og meget mere! Ved juletid deltager holdet i den første holdkonkurrence. Vi ser gerne, at du har gået til gymnastik før, men er du ny i gymnastikverdenen, så vil de to første uger fungere som en prøveperiode, hvor vi sammen vurderer din kunnen. Men det vigtigste er, at du og dine forældre er indstillet på, at det er et konkurrencehold, hvorfor der stilles krav til fremmøde og hjemmetræning. Til gengæld garanterer vi en sjov, hyggelig og ikke mindst en lærerig sæson.

NB: Påtænker du at komme til en prøvetræning, så kontakt gerne Pernille Torning, tlf. 28 55 61 12 INDEN den pågældende træning. 


Instruktører: 
Avneet Kaur Kalsi, tlf. 50 34 65 78
Karina Torning, tlf. 28 29 61 15
Pernille Torning

Hjælpere: Mathilde og Isabella

Tidspunkt:
Mandage 16:30 - 18:00 (Springcenter Nærheden)
Onsdage kl. 16:30 - 18.00 (Sengeløse Skole) samt ekstratræninger (nærmere info ved sæsonstart)

Sted: Sengeløse gymnastiksal og
Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 2500,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning.

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.