Pilates

2020-07-08

Pilates for unge og voksne m/k
Sted: Fritidshuset ved Sengeløse Hallen tirsdage kl. 17.30 - 18.30.

Her er alle velkomne, uanset køn, alder og fysisk form! Øvelserne tilrettelægges, så alle kan være med, og du vil med garanti få udbytte af træningen, uanset om du er nybegynder eller har gået til pilates før.

Overordnet styrker pilates mave, ryg, smidighed, styrke og stabilitet i hele kroppen, og ikke mindst evnen til at udføre korrekte bevægelser. Bevægelser, der giver dig en stærk og fleksibel mave- og bugmuskulatur, der styrker ryggen, lænden og skuldrene. Yderligere styrker pilates-øvelserne hele bækkenbunden. En stor fordel for kvinder og mænd - unge som ældre.
Pilates opbygger en større modstandskraft mod skader og slitage på kroppen, hvilket er meget afgørende for, at du kan bevare en sund og velfungerende krop. Samtidig er det fantastisk til genoptræning af skader eller andre "skavanker".
De intense bevægelser og åndedrætsøvelser har en positiv effekt på kroppens funktion (metabolisme), dvs. opbygning og nedbrydning af celler, enzymer og hormoner. Du forbedrer din fordøjelse, dit lymfesystem, dit kredsløb og dermed bedre iltning til kroppen. Du forbedrer din søvn og får mere energi i hverdagen. Træningen begrænser sig nemlig ikke kun til muskulaturen, men giver indre massage og styrke til både krop og sjæl.
Pilates gavner ikke mindst på det mentale niveau. Via det intense arbejde med åndedrættet, koncentration og kropsbevidsthed, har pilates en positiv effekt på det mentale plan. Evnen til at være i nuet, kontakten til følelseslivet og den positive energi styrkes. Pilates er derfor et yderst velegnet redskab i håndtering af hverdagens stress.

NB: Medbring vand og en trøje. Der er måtter til rådighed.

Opstart tirsdag den 25.08.20 kl. 17.30.
Sæsonen slutter ved udgangen af april 2021.

Instruktører: Henriette Hee Johansen

Tidspunkt: Tirsdage kl. 17.30 - 18.30

Sted: Fritidshuset ved Sengeløse Hallen

Pris: Kr. 900,-