´Kom og vær med`

Kom og vær med - hold

Kom og vær med-hold er for voksne borgere i Høje-Taastrup Kommune, der ikke er vant til at dyrke motion i en forening, eller som bare gerne vil i gang med at dyrke motion på et niveau, hvor alle kan være med.

Måske har du rygproblemer, måske døjer du med smerter i ankler, knæ eller andre led? Måske er du overvægtig og har af den grund svært ved at motivere dig til bevægelse? Måske er du blevet opereret, har gået til genoptræning og vil gerne fortsætte med noget motion? Måske synes du at det er svært at være sammen med mange mennesker? Eller måske vil du bare gerne i gang med at dyrke motion på et niveau, hvor din grundform ikke behøver at være særlig god?

Uanset, så vil du på vores Kom og vær med-hold få mulighed for at styrke din krop på en blid måde, mens du samtidig har det sjovt. Du vil blive taget godt imod af vores instruktører, der vil have stor forståelse for at tilpasse aktiviteten, så alle kan være med. Holdene er kun med få mennesker, så instruktøren vil have god tid til at forklare dig det hele.

Læs om holdene på holdoversigten, hvor du kan klikke dig ind til tilmelding og betaling (eller scroll blot ned på siden her og find dét hold, du vil tilmelde dig).

Har du spørgsmål kan du tage direkte kontakt til os ved at ringe til Tina, tlf. 26843616 eller skrive mail på Tina.agnethe@gmail.com