Hatha Yoga

2022-11-29

For unge og voksne, alle niveauer.

På dette hold kan du vælge at gå to gange om ugen (mandag og torsdag) ELLER kun gå én gang om ugen, enten på mandags- eller torsdagsholdet. Vær opmærksom, når du klikker på tilmelding, hvor du kan vælge enten det ene eller det andet.

Træningen foregår mandage og torsdage, kl. 17.30 - 18.30 i Fritidshuset ved Sengeløse Hallen.

Opstart mandag den 12.09.22. NB: Vær opmærksom på, at holdet kun kører til Nytår 2022.

Instruktøren er Jeanet Iversen, som er garvet Yoga lærer og instruktør. Hun har undervist i mange år i både Yin Yoga, Hatha Yoga og Vinyasa Yoga.

OM TRÆNINGEN:

På dette hold får du en effektiv yogatime med flow og god energi. Timen er sammensat, så du træner hele kroppen gennem dynamiske flowsekvenser og klassiske yoga-stillinger.

Du vil blive guidet igennem de klassiske yoga-stillinger og flow-overgange, med fokus på åndedræt, teknik og effektiv udførsel af stillingerne.

Holdet er god allround træning for både krop og sind, og henvender sig til dig, der gerne vil udfordres lidt mere. Du vil relativt hurtigt opleve at få en stærk og smidig krop, en flot kropsholdning, bedre balance og generelt en øget kropsbevidsthed.

Du bliver opmærksom på din krops styrker og begrænsninger, du får løsnet op for stivhed og ømhed i kroppen, og det er med til at skabe indre ro og overskud.

Hatha Yoga er for dig, som holder af bl.a. Pilates, yolates og andre hold i samme boldgade.

Alle kan være med, såvel nybegyndere som øvede. Jeanet skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Timen afsluttes med afslapning.

Medbring en yogamåtte, et tæppe, evt. et lille håndklæde og en flaske vand (måtter og tæpper kan også lånes på træningsstedet).

Bær tøj som du nemt kan bevæge dig i.

Mød min. 5 min. før timens start.


Instruktør: Jeanet Iversen

Tidspunkt

Mandage og Torsdage kl. 17.30 - 18:30

Sted: Fritidshuset ved hallen

Pris: Mandag og Torsdag Kr. 1000,-

         Kun Mandag  kr. 500,-

         Kun Torsdag  kr. 500,-