Minipiger TeamGym

2017-05-24

Konkurrencehold for piger mellem 10 og 13 år
Årgang 2007-2009

På minipigerne træner vi fast to gange om ugen, men der vil ved sæsonstart blive udleveret en oversigt over fastlagte ekstratræninger og weekendtræninger. Vi skal springe bane og trampolin, samt lave den flotteste rytmeserie. I løbet af sæsonen deltager holdet i en række opvisninger og konkurrencer. Vi ser gerne, at du har gået til gymnastik før, men er du ny i gymnastikverdenen, så vil de to første uger fungere som en prøveperiode, hvor vi sammen vurderer din kunnen, men aller vigtigst dit engagement. Kom og vær med! På minipigerne er vi ambitiøse, vi træner hårdt, men vigtigst af alt så har vi det bedste sammenhold samt de sjoveste og mest lærerige timer sammen.


Instruktører:
Sofie V. Kristensen, tlf. 24 46 26 89
Karina Torning, tlf. 28 29 61 15
Hjælpere: Maja, Ida og Mathilde

Tidspunkt: Onsdage 17.30 - 19.30 og Torsdage kl. 16.30 - 18.30
Samt fastlagte ekstratræninger og weekendtræninger.
(nærmere info ved sæsonstart)

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 3000,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning.

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.