Minipiger TeamGym

2021-08-06

Konkurrencehold for piger mellem 10 og 12 år
Årgang 2007-2010

På minipigerne træner vi fast to gange om ugen, men der vil ved sæsonstart blive udleveret en oversigt over fastlagte ekstratræninger og weekendtræninger. Vi skal springe bane og trampolin, samt lave den flotteste rytmeserie. I løbet af sæsonen deltager holdet i en række opvisninger og konkurrencer. Vi ser gerne, at du har gået til gymnastik før, men er du ny i gymnastikverdenen, så vil de to første uger fungere som en prøveperiode, hvor vi sammen vurderer din kunnen. Det allervigtigst er dit engagement, og at du og dine forældre er indstillet på, at det er et konkurrencehold, hvorfor der stilles krav til fremmøde og hjemmetræning.
Kom og vær med! På minipigerne er vi ambitiøse, vi træner hårdt, men vigtigst af alt så har vi det bedste sammenhold samt de sjoveste og mest lærerige timer sammen.

Tirsdag træner vi rytme og torsdag træner vi spring (begge dage i springcenter Nærheden

Opstart torsdag den 2/9-21

Instruktører:
Karina Torning, tlf. 28 29 61 15
Tina Hjortsø
Avneet Kalsi

Hjælpetrænere: Ida, Cornelia, Alberte og Nynne 

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 16:30 - 18:30 og
Torsdage kl. 16.30 - 18.30
Samt enkelte weekendtræninger.
(nærmere info når vi er i gang)

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 3000,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning.

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.