Nanomix/TeamGym

2023-07-08

Begynderkonkurrencehold for piger og drenge 6 -7 år.

Nanomix er et begynder TeamGym-hold. Holdet er for dig, der både vil lære at lave flotte spring og samtidig prøve kræfter med rytmisk gymnastik. Til træningerne skal vi lære at lave flotte vejrmøller, araberspring, saltoer, rytmeserie og meget mere! 

Vi skal have det mega sjovt, men vi skal samtidig lære en masse grundteknik, så vi kan udvikle os og blive dygtige :-)

Der vil i løbet af sæsonen være enkelte ekstratræninger i weekenderne, hvor vi håber alle kan deltage. Der er mulighed for at holdet kan deltage i Gladsaxe Julecup i efteråret og til en begynderkonkurrence i foråret. Hvor meget konkurrencedeltagelse der bliver, afhænger af holdets sammensætning, men særligt gymnasternes og forældrenes ønske og engagement. Vi deltager også i Sengeløse lokalopvisning i foråret. 

På dette hold er alle velkomne - det vigtigste er, at du har lyst til at lære en masse gymnastik. Til gengæld garanterer vi en sjov, hyggelig og ikke mindst lærerig sæson.

Opstart mandag den 28.08.2023 kl.  16.30 i Springcenter Nærheden, Sejlbjerg Allé 5, 2640 Hedehusene.

Vi glæder SÅ meget til at se dig!

Træner: Tina Hjortsø

Hjælpetrænere:  Alberte. Karla, Karen,                                           Mathilde, Emilie og Andrea 

Tidspunkt: Mandage kl. 16:30 - 18.00
samt enkelte ekstratræninger i løbet af sæsonen.

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene


Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 1200,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til/fra konkurrencer og et obligatorisk træningssæt samt diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover kan der blive opkrævet en minimal egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning. 

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.