Nanomix/TeamGym

2021-08-06

Begynderkonkurrencehold for piger og drenge mellem 5 og 8 år.

Nanomix er et TeamGym-hold for piger og drenge, som gerne vil lære at lave flotte spring og samtidig prøve kræfter med rytmisk gymnastik. Til træningerne skal vi lære at lave flotte vejrmøller, araberspring, saltoer, rytmeserie og meget mere!

Vi træner hver mandag i Springcenter Nærheden. Der vil i løbet af sæsonen være et par ekstratræninger i weekenderne, hvor vi håber alle kan deltage. Efter jul bliver der mulighed for at holdet kan deltage i opvisninger og en holdkonkurrence. Konkurrence-deltagelse afhænger dog af holdets sammensætning, men særligt gymnasternes og forældrenes ønske og engagement.

På dette hold er alle velkommen - det vigtigste er, at du har lyst til at lære en masse gymnastik. Til gengæld garanterer vi en sjov, hyggelig og ikke mindst lærerig sæson.

Opstart mandag den 31.08.21

Instruktører:
Tina, Matilde, Emma og to mere (info på vej)

Tidspunkt: Mandag kl. 16:30 - 18.00
samt enkelte ekstratræninger (nærmere info ved sæsonstart)

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 1100,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover kan der blive opkrævet en minimal egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning. 

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.