Nanomix/TeamGym

2020-06-21

Konkurrencehold for piger og drenge mellem 5 og 8 år.

Nanomix er et TeamGym-hold for de yngste. Holdet er for dig, der både vil lære at lave flotte spring og samtidig prøve kræfter med rytmiskgymnastik. Til træningerne skal vi lære at lave flotte vejrmøller, araberspring, saltoer, rytmeserie og meget mere!

Vi træner hver tirsdag i Springcenter Nærheden. Der vil i løbet af sæsonen være et par ekstratræninger i weekenderne, hvor vi håber alle kan deltage. Efter jul bliver der mulighed for at holdet kan deltage i opvisninger og en holdkonkurrence. Konkurrencedeltagelse afhænger af holdets sammensætning, men særligt gymnasternes og forældrenes ønske og engagement.

På dette hold er alle velkommen - det vigtigste er, at du har lyst til at lære en masse gymnastik. Til gengæld garanterer vi en sjov, hyggelig og ikke mindst lærerig sæson.

Instruktører:
Tina, Cornelia, Nynne, Alberte og Rebecca

Tidspunkt: Tirsdage kl. 16:30 - 17.30
samt ekstratræninger (nærmere info ved sæsonstart)

Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 1100,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle større udgifter i løbet af sæsonen. Der må derudover forventes en mindre egenbetaling til transport til og fra konkurrencer, træningssæt og diverse frivillige tøjkøb som f.eks. t-shirts, hættetrøjer og lign. Derudover vil der blive opkrævet en mindre egenbetaling i forbindelse med weekendtræninger som udelukkende dækker forplejning. 

Kontingentet dækker således foruden alle træninger og ekstratræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.