Nanopiger/TeamGym

2018-08-02

Konkurrencehold for piger mellem 5 og 8 år.

Nanopigerne er et TeamGym-hold for de yngste piger. Holdet er for dig der både vil lære at lave flotte spring og samtidig prøve kræfter med rytmiskgymnastik. Vi træner hver torsdag i Springcenter Nærheden, men der vil i løbet af sæsonen være et par ekstratræninger i weekenderne, hvor vi håber alle kan deltage. Til træningerne skal vi lære at lave flotte vejrmøller, araberspring, saltoer, rytmeserie og meget mere! Efter jul bliver der mulighed for, at holdet kan deltage i opvisninger og en holdkonkurrence. Dette afhænger af holdets sammensætning, men særligt pigernes og forældrenes ønske og engagement.
På dette hold er alle velkommen - det vigtigste er, at du har lyst til at lære en masse gymnastik. Til gengæld garanterer vi en sjov, hyggelig og ikke mindst lærerig sæson.

Instruktører:
Pernille Torning, tlf. 28 55 61 12
Maja og Isabella

Tidspunkt: Torsdage kl. 16:30 - 17.30
samt ekstratræninger (nærmere info ved sæsonstart)
Sted: Springcenter Nærheden, Hedehusene

Pris: Kr. 1100,-

Kontingentet på TeamGym holdene dækker alle udgifter undtaget transport til og fra konkurrencer og opvisninger på Sjælland samt træningssæt. Kontingentet dækker således foruden alle træninger, ekstratræninger og weekendtræninger følgende: Konkurrencedragt, konkurrencelicens, deltagergebyr ved konkurrencer samt opvisninger.