Stavgang i lille gruppe

2022-08-13

Stavgang er en god og effektiv motion for mennesker med gigt eller anden form for besvær i muskler og led, ligesom det er godt hvis du har balanceproblemer.
Når du går med stave, bruges armene mere aktivt - og foruden armenes og benenes muskler træner du også nakke-, ryg- og mavemuskler. At benytte stave til stavgang er ikke det samme som at gå med stok, og stavene er ikke et hjælpemiddel, men et motionsredskab. Alligevel vil stavene gøre det lettere at holde balancen. Har du balanceproblemer kan stavene betyde, at du igen tør gå en tur i skoven på ujævnt underlag.
Stavgang er også et godt alternativ til træning af konditionen og vil for de fleste være en meget effektiv måde at træne på, frem for bare at gå almindeligt. Selvom dit energiforbrug øges, opleves det ikke specielt anstrengende. Det er sjovt og hyggeligt, og du får masser af frisk luft og oplever et dejligt fællesskab. Du vil blive taget godt imod, og vil komme til at gå i en meget lille gruppe. Vi starter med en kort fælles opvarmning, hvorefter vi deles i forskellige hold, afhængigt af hvor hurtigt og hvor langt man ønsker at gå. Har du nogle skavanker vil vi starte med en kort tur, og så kan vi langsomt øge turens længde, når din krop kan klare det. Vi går i det naturskønne område rundt om Sengeløse.
Husk at medbringe nogle gode spadseresko, som du går godt i (gummisko eller lign. med god stødabsorbering. Vi glæder os til nogle dejlige ture med dig!

Vi mødes foran Sengeløse Hallen, Spangåvej 9, Sengeløse, 2630 Tåstrup.

Opstart tirsdag den 06.09.22, men tilmelding kan ske løbende gennem sæsonen. Du har mulighed for flere gratis prøvegange. Så kom og prøv det af, og så finder vi ud af betalingen, hvis det er noget for dig.
Kontaktperson: Tina Hjortsø, tlf. 26843616 eller mail: Tina.agnethe@gmail.com

Instruktør: Vibeke Bigom og Else Bilenberg

Tidspunkt: Tirsdage kl. 09:30 - 11:30

Mødested: Udenfor Sengeløse Hallen, Spangåvej 9-11, Sengeløse, 2630 Taastrup

Pris: Kr. 200,-