Yin Yoga 

2023-07-09

For unge og voksne, alle niveauer.

Bemærk: Lang sæson fra 21.08-23 - 30.05.2024.

På dette hold kan du vælge at gå to gange om ugen (mandag og torsdag) ELLER kun gå én gang om ugen, enten på mandags- eller torsdagsholdet. Vær opmærksom, når du klikker på tilmelding, hvor du kan vælge enten det ene eller det andet.

Træner for holdet er Jeanet Iversen, som er garvet Yoga lærer og instruktør. Hun har undervist i mange år i både Yin Yoga, Hatha Yoga og Vinyasa Yoga.

OM TRÆNINGEN:

Yin yoga er kendetegnet ved sine lange dybe stræk, som vi holder i op til flere minutter. Det er mest siddende eller liggende stillinger.

På vores Yin yoga klasse vil du opleve, at praksissen er mere indadvendt og meditativ. Det er en praksis der kan berolige nervesystemet og kan medføre forøget ro og afspænding. Vi spænder af, giver efter og vækker bindevævet, for at oparbejde en mere fleksibel krop. Dette giver en unik mulighed for at løsne op i bindevævet, gøre dine muskler mere smidige og skabe flow i kroppen, så infiltrationer og blokeringer forsvinder og bl.a. afhjælper rygsmerter og spændingshovedpiner.

Det er en svær kunst er at opretholde en balance imellem yin og yang i vores hverdag, der ofte er præget af Yang; Vi er effektive, udadvendte og fokuserede på at præstere. Ubalancer kan føre til dårligt humør, manglende energi, lavt immunforsvar, stress, angst og depression.

Yin Yoga giver dig mulighed for at balancere din yin og yang energi, påvirke dine meridianbaner og energiflow i kroppen og videre ud i organerne. Så du sover bedre, fordøjer bedre og dermed har bedre mentalt overskud.

Du behøver hverken være smidig eller have gået til yoga før.

Alle kan være med såvel begyndere som øvede.

Holdet henvender sig til alle som gerne vil have en blid og beroligende træning for krop og sind.

Medbring en yogamåtte, et tæppe og en flaske vand (måtter og tæpper kan også lånes på træningsstedet).

Bær tøj som du nemt kan bevæge dig i, gerne i flere lag for at du kan holde på varmen undervejs i timen, eller tage af, hvis du får det for varmt.

Mød gerne min. 5 min. før timens start.


Træner: Jeanet Iversen

 Tidspunkt: Mandage kl. 18.30 - 19.30                                  Torsdage kl. 18.30 - 19.30

 Sted: Fritidshuset ved Sengeløse hallen

 Pris:  2 gange om ugen - Kr. 1200,-                            1 gang om ugen  - Kr.  800,-