Skånsom Pilates

2022-08-14

Pilates er fantastisk til at opbygge en større modstandskraft mod skader og slitage på kroppen, hvilket er meget afgørende for, at du kan bevare en sund og velfungerende krop. Så føler du, at din din krop er slidt og belastet, så vil pilates øge din bevægelsesfrihed og være vejen til at få det bedre. Ligeledes er pilates super godt til genoptræning af skader.

Vi laver øvelser, der styrker mave, ryg, bækkenbund og øger smidighed, styrke og stabilitet i hele kroppen. Men vi gør det i dit tempo, og er der øvelser du ikke kan lave, så finder vi alternative øvelser, der vil styrke netop din krop.

Pilates-bevægelserne kombineret med åndedrætsøvelser har en positiv effekt på kroppens funktion (metabolisme), dvs. opbygning og nedbrydning af celler, enzymer og hormoner. Du forbedrer derfor din fordøjelse, dit lymfesystem, dit kredsløb og får dermed bedre iltning til kroppen. Du forbedrer din søvn og får mere energi i hverdagen. Træningen begrænser sig nemlig ikke kun til muskulaturen, men giver indre massage og styrke til både krop og sjæl.

Træningen foregår i Fritidshuset ved Sengeløse Hallen, Spangåvej 9, Sengeløse, 2630 Tåstrup

Tilmelding kan ske løbende gennem hele sæsonen. Du har mulighed for flere gratis prøvetræninger. Så kom og prøv, og så finder vi ud af betalingen, hvis det er noget for dig.

Kontaktperson: Tina Hjortsø, tlf. 26843616 eller mail: Tina.agnethe@gmail.com


Instruktør: Info kommer snarest!

Sted: Fritidshuset ved Sengeløse Hallen, Spangåvej 9-11, Sengeløse, 2630 Tåstrup


Træningstid: Torsdage kl. 09:30 - 10:30

Pris: Kr. 250,-